پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن - فوری آماده
پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

       نوع فایل power point قابل ویرایش 45 اسلاید قسمتی از اسلایدهاچگونگی تبدیل عضله به گوشتمهمترین تغییرات بعد از کشتار1-)  قطع جریان خونالف) تبادل حرارتب) اکسیژن به بافت نمی رسدج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسمد)زمانی که جریان خون قطع می شودمتابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.  در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود. گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود . فهرست مطالب و اسلایدهامهمترین تغییرات بعد از کشتارقطع جریان خونکاهش فشارگوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)ویژگی های گوشت تازهجمود نعشیمکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است:کوتاه شدن در اثر سرما:برای مبارزه با cold shortening   می توان به یکی از روشهای زیر عمل کرد:کوتاه شدن در اثر انجمادپدیده Rigor mortism با دو پدیده  اصلی همراه است:عوامل موثر بر کاهش اثرات cold shortenin )راههایی که باعث سریع شدن rigor می شود) :چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت:عواملی که قبل از صلابت نعشی باید رعایت کرد:گوشت خامعمل آوری (curing)هدف از استفاده از مواد نظیرbinder، filler، extander عبارتند از:دودی کردن (smoking)  ...

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 45 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

چگونگی تبدیل عضله به گوشت

مهمترین تغییرات بعد از کشتار

1-)  قطع جریان خون

الف) تبادل حرارت

ب) اکسیژن به بافت نمی رسد

ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم

د)زمانی که جریان خون قطع می شود

متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.

2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8
می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.
 در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود .

 

فهرست مطالب و اسلایدها

مهمترین تغییرات بعد از کشتار

قطع جریان خون

کاهش فشار

گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)

ویژگی های گوشت تازه

جمود نعشی

مکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است:

کوتاه شدن در اثر سرما:

برای مبارزه با cold shortening   می توان به یکی از روشهای زیر عمل کرد:

کوتاه شدن در اثر انجماد

پدیده Rigor mortism با دو پدیده  اصلی همراه است:

عوامل موثر بر کاهش اثرات cold shortenin )راههایی که باعث سریع شدن rigor می شود) :

چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت:

عواملی که قبل از صلابت نعشی باید رعایت کرد:

گوشت خام

عمل آوری (curing)

هدف از استفاده از مواد نظیرbinder، filler، extander عبارتند از:

دودی کردن (smoking)

 



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت دوره مقدماتی حفاظت در برابر اشعه


پاورپوینت جنبه بهداشتی پرتوهای یونساز


پاورپوینت کشور سنگاپور


پاورپوینت رانه قاره‌ای


پاورپوینت جغرافيا


پاورپوینت بندر امام خميني


پاورپوینت اوضاع طبیعی وجغرافیایی ایران


پاورپوینت پیش بینی عددی وضع هوا


پاورپوینت پخش سیلاب


پاورپوینت نواحی کوهستانی و مرتفع فلات


پاورپوینت خاورشناسی و برخی نظریات خاورشناسان در رابطه  با اسلام


پاورپوینت مصر(تاریخ,فرهنگ و جغرافیا)


پاورپوینت اثرات بیولوژیکی پرتوهای یونساز


پاورپوینت اشعه ماورا بنفش


پاورپوینت موج


پاورپوینت اولین دوره مسابقات سراسری دانش آموزی دومینوی اصفهان


پاورپوینت تولید نانو به روش پاشش حرارتی


پاورپوینت فیزیک پایه


پاورپوینت ماشین آتوود


پاورپوینت مدارهای ترتیبی همزمان


پاورپوینت نور


پاورپوینت کاني شناسي Mineralogy


پاورپوینت کارگاه آموزشي سنگ شناسي رسوبي


پاورپوینت مقایسه رفتار سدهای خاکی و بتونی در مقابل زلزله


پاورپوینت Polymer Flooding


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش


پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال


پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی


پاورپوینت گازها و بخارات


پاورپوینت ذرات یکسان


پاورپوینت مکانیک کوانتومی در فضای فاز


پاورپوینت مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده


پاورپوینت تکانه زاویه ای


پاورپوینت: مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي


پاورپوینت Drude’s classical theory


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp کشتارقطع جریان خونکاهش جریان خونکاهش فشارگوشت nbsp فهرست مطالب شود nbsp فهرست خونکاهش فشارگوشت هایdfd فشارگوشت هایdfd تیره اثر سرما برای nbsp nbsp اسید لاکتیک جریان خون ذخایر گلیکوژنی هنگام کشتار تولید شده تغییرات بعد هایdfd تیره تیره سفت کشتار تغییرات جریان گلیکوژنی لاکتیک تولید اختلال استفاده هنگام rigor پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آنnbsp nbsp nbsp کشتارقطع جریان خونکاهش جریان خونکاهش فشارگوشت nbsp فهرست مطالب شود nbsp فهرست خونکاهش فشارگوشت هایdfd فشارگوشت هایdfd تیره اثر سرما برای nbsp nbsp اسید لاکتیک جریان خون ذخایر گلیکوژنی هنگام کشتار تولید شده تغییرات بعد هایdfd تیره تیره سفت کشتار تغییرات جریان گلیکوژنی لاکتیک تولید اختلال استفاده هنگام rigor
سایر محصولات