پاورپوینت پنیر و انواع آن - فوری آماده
پاورپوینت پنیر و انواع آن
پاورپوینت پنیر و انواع آن

پاورپوینت پنیر و انواع آن

       نوع فایل: power pointقابل ویرایش  27 اسلاید قسمتی از اسلایدها:پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آب لیمو هم به کار می رودپنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه  ماده ای جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود و به عنوان پنیر مایه کاربرد دارد.برای کاهش PH، تغییر بافت و ایجاد طعم بهتر، به پنیر باکتری اضافه می کنند. رنگ طبیعی پنیر از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنیر هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنیر می...

پاورپوینت  پنیر و انواع آن

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش  27 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آب لیمو هم به کار می رودپنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه  ماده ای جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود و به عنوان پنیر مایه کاربرد دارد.

برای کاهش PH، تغییر بافت و ایجاد طعم بهتر، به پنیر باکتری اضافه می کنند. رنگ طبیعی پنیر از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنیر هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنیر می باشد.

انواع و طعم های مختلف پنیر به نوع باکتری به کار رفته، میزان چربی شیر، تنوع در مدت زمان، و نحوه ی عمل آوردن پنیر بستگی دارد. از دیگر عوامل مؤثر می توان به رژیم غذایی حیوانی که شیر آن مورد استفاده قرار گرفته و همچنین نوع ادویه جات اضافه شده به پنیر، اشاره نمود.

 

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

تهیه پنیر

مراحل تهیه پنیر

گرفتن آب پنیر

فشردن

قوانین کلی در تهیه انواع پنیر

انواع پنیر

پنیر Brie

پنیرCaerphilly

پنیر کاممبرت

پنیر سوئیسی

پنیر چدار

پنیر Cheshire

پنیر فتا

پنیر خامه ای

پنیر پارمسان

پنیر موزارلا

پنیر محلی

پنیر پیتزا

فساد گازی پنیر سفید

قسمت های تشکیل دهنده UF

گرفتگی غشاء

CIP واحدUF و Post-t

اتاق استارتر



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت دوره مقدماتی حفاظت در برابر اشعه


پاورپوینت جنبه بهداشتی پرتوهای یونساز


پاورپوینت کشور سنگاپور


پاورپوینت رانه قاره‌ای


پاورپوینت جغرافيا


پاورپوینت بندر امام خميني


پاورپوینت اوضاع طبیعی وجغرافیایی ایران


پاورپوینت پیش بینی عددی وضع هوا


پاورپوینت پخش سیلاب


پاورپوینت نواحی کوهستانی و مرتفع فلات


پاورپوینت خاورشناسی و برخی نظریات خاورشناسان در رابطه  با اسلام


پاورپوینت مصر(تاریخ,فرهنگ و جغرافیا)


پاورپوینت اثرات بیولوژیکی پرتوهای یونساز


پاورپوینت اشعه ماورا بنفش


پاورپوینت موج


پاورپوینت اولین دوره مسابقات سراسری دانش آموزی دومینوی اصفهان


پاورپوینت تولید نانو به روش پاشش حرارتی


پاورپوینت فیزیک پایه


پاورپوینت ماشین آتوود


پاورپوینت مدارهای ترتیبی همزمان


پاورپوینت نور


پاورپوینت کاني شناسي Mineralogy


پاورپوینت کارگاه آموزشي سنگ شناسي رسوبي


پاورپوینت مقایسه رفتار سدهای خاکی و بتونی در مقابل زلزله


پاورپوینت Polymer Flooding


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت تعیین ضریب انتقال حرارت طی سرخ نمودن سیب زمینی تحت فشار


پاورپوینت CRM و کلید موفقیت در بازارهای نوین


پاورپوینت تجارت الکترونیک


پاورپوینت پرستار، حقوق بیمار و ارائه خدمات باليني


پاورپوینت مالکیت


پاورپوینت بزهکاری


پاورپوینت بررسي تطبيقي قانون كار


پاورپوینت بررسی نقش تشكلها و مؤسسات و شرکتهای غير دولتي در نظارت بر اجراي سیاست های ابلاغی در اصل 44 قانون اساسی


پاورپوینت بررسی پیش نویس لایحه قانون درآمدهای پایدار شهرداری ها


پاورپوینت آشنايي با قوانين ديوان عدالت اداري


پاورپوینت بررسي رفتار و طراحي لرزه اي ديوار برشي فلزي مركب و ترمیم وتقویت سازه هاي بتنی توسط آن


پاورپوینت رفتار لرزه ای دیوارهای برش مزدوجRC که با لایه های CFRP حاوی فضابندی متفاوت فیبرها تعمیر شده اند


پاورپوینت کنسرو کردن مواد غذایی


پاورپوینت کنترل کیفی مواد غذایی


پاورپوینت پنیر اصلاح شده آنزیمی


پاورپوینت تولید ماست پروبیوتیک با عصاره وعملکرد آن بر محصولات لبنی


پاورپوینت صنایع غذایی با موضوع چای


پاورپوینت جدا سازي و تصفيه هيدروژني خوراك واحد آروماتيك


پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی


پاورپوینت طراحی سیستم تبرید جذبی خورشیدی در مشهد برای ظرفیت 2 تن تبرید


پاورپوینت بحران در خانواده


پاورپوینت بحران در مدارس


پاورپوینت انتقال جرم


پاورپوینت بتن گوگردی (Sulfur concrete )


پاورپوینت سد بتنی کوبیده غلطکی


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت رفتار ديناميكي غيرخطي سه بعدي سازه هاي فولادي با تير هاي خرپايي باربر


پاورپوینت الگوریتم های طراحی شبکه


پاورپوینت تصفیه میکروبیولوژی لجن فعال


پاورپوینت مقدمه و كاربردهاي بيوتكنولوژي


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp پنیرانواع پنیرپنیر brieپنیرcaerphillyپنیر انواع پنیرانواع پنیرپنیر تهیه انواع پنیرانواع پنیرپنیر brieپنیرcaerphillyپنیر کاممبرتپنیر brieپنیرcaerphillyپنیر کاممبرتپنیر سوئیسی سوئیسی پنیر چدارپنیر nbsp nbsp انواع پنیر پنیر مایه همچنین نوع نوع ادویه قرار گرفته انواع استفاده ادویه باکتری ایجاد اسلایدها غذایی پاورپوینت پنیر و انواع آنnbsp nbsp nbsp پنیرانواع پنیرپنیر brieپنیرcaerphillyپنیر انواع پنیرانواع پنیرپنیر تهیه انواع پنیرانواع پنیرپنیر brieپنیرcaerphillyپنیر کاممبرتپنیر brieپنیرcaerphillyپنیر کاممبرتپنیر سوئیسی سوئیسی پنیر چدارپنیر nbsp nbsp انواع پنیر پنیر مایه همچنین نوع نوع ادویه قرار گرفته انواع استفاده ادویه باکتری ایجاد اسلایدها غذایی
سایر محصولات